Designhotel
Eilandje:
een schot in de roos!

Geïnteresseerd?

Vul uw gegevens in en we nemen
snel contact met u op.

Prizeotel Antwerpen,
succesverhaal voor
beleggers en gasten

Triple Living, bouwheer van Museum District Hotel, lanceerde enkele jaren geleden al een hotelvastgoedformule met Designhotel Eilandje. Dat wordt nu sinds 2021 uitgebaat door Prizeotel. Met succes: het hotel staat erg goed aangeschreven en kent een constante stroom aan boekingen, zowel uit het zakelijke als het vrijetijdssegment. In 2022 mocht Prizeotel Antwerpen zelfs de publieksprijs van de New Hotel Awards ontvangen.

“We krijgen aanvragen binnen voor Museum District Hotel van klanten die eerder al investeerden in Designhotel Antwerpen. De constante inkomsten en het zorgeloze aspect zijn de twee meest gehoorde argumenten bij onze kopers.”

Esa van den Heuvel, woordvoerder Triple Living

Kopers kiezen bewust voor ontzorging

De kopers die destijds een kamer aankochten in Designhotel Antwerpen, kozen met overtuiging voor de zorgeloze formules en de vaste opbrengsten. Ze hoeven zelf niet meer om te kijken naar hun investering, maar zien wel maandelijks de opbrengsten op hun rekening verschijnen. Daarnaast hoeven ze zich nooit zorgen te maken over huurders of onderhoudswerken, want dat wordt allemaal geregeld door Prizeotel. En die heeft er zelf alle baat bij om alles er smetteloos te laten uitzien, want er is niets wat zo streng en publiekelijk beoordeeld wordt als hotelverblijven.

Wat een hotelformule zo bijzonder maakt, is de koppeling van de opbrengsten en rendementen aan de jaarlijkse index. De afgelopen jaren kenden we een ongeziene inflatie, met indexstijgingen als gevolg. Geen goede zaak voor wie zijn spaargeld op een rekening parkeerde, wel voor de kopers van Designhotel Eilandje. Zij zagen hun inkomsten sinds de ingebruikname van het hotel in drie jaar tijd immers met 22% stijgen, dankzij de jaarlijkse indexering van de huuropbrengsten.