Check in voor
een zorgeloos en
zeker rendement!

Geïnteresseerd?

Vul uw gegevens in en we nemen
snel contact met u op.

100% eigenaar,
0% btw

Museum District Hotel werkt niet met erfpachtconstructies. Een aankoop in Museum District Hotel is 100 % van u. U verwerft zowel de kamer, als uw bijhorende deel van de grond in volle eigendom. Goed om te weten: u kunt de btw na aankoop integraal recupereren. En het mooist van al: u krijgt altijd uw huuropbrengsten, ook al is uw hotelkamer niet geboekt.

Meer winst dankzij
een groeirendement

Wie een hotelkamer koopt in Museum District Hotel, kan rekenen op een vaste maandelijkse huuropbrengst met een rendement dat meegroeit met de inflatie. Omdat de huuropbrengsten elk jaar geïndexeerd worden, stijgt het rendement ook elk jaar mee. Dat in tegenstelling tot een spaarboekje, een staatsbon of kasbon die vaste rendementen uitkeren.  

Het cijfervoorbeeld hiernaast zet het potentiële groeirendement van een hotelkamer af tegenover het vaste rendement van een kasbon. De stijgende curve versus de stagnerende lijn toont aan dat de opbrengsten aan het einde van de rit meer lonen met de hotelkamerformule. In tijden van hoge inflatie zal het rendement significant sneller stijgen en is de investeerder beschermd tegen koopkrachtverlies.

Triple Living boekte
eerder al succes met
hotelkamers

Met Museum District Hotel is bouwheer Triple Living niet aan zijn proefstuk toe wat de verkoop van hotelkamers betreft.  Eerder bouwde de ontwikkelaar ook al het B&B Hotel op Nieuw Zuid en het Prizeotel aan het Antwerpse Eilandje. Telkens was het project in een mum van tijd uitverkocht. Het hotel op Nieuw Zuid werd verkocht aan één eigenaar, Prizeotel aan verschillende particuliere kopers.